Skip links

Functieprofiel systeembeheerder

Functie

Ben jij een enthousiaste en gedreven (beginnende) systeembeheerder die zijn kennis wilt verbreden en wilt groeien in binnen een snelgroeiende organisatie?
Op zoek is naar een afwisselende functie, op kantoor, af en toe vanuit huis maar ook op locatie door heel het land? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Foodyx is een jonge, snelgroeiende en innovatieve ontwikkelaar van Point of Sale (POS) oplossingen voor de horeca. Met vele jaren ervaring in de markt en hele leuke producten en oplossingen.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega die ervaring heeft met onder andere Windows 10 / 11, Microsoft Server omgevingen, VoIP en die flexibel is om ook tijdens de storingsdienst (tot 22.00 ‘s avonds) voor onze horeca klanten standby te willen zijn voor de helpdesk collega’s.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Kenmerken zijn een informele werksfeer met enthousiaste collega’s, flexibiliteit en betrokkenheid.

Wij bieden verder een marktconform salaris (op basis van ervaring en opleiding), reiskostenregeling of een leaseauto, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Denk jij dat wij een match zijn? Stuur dan jouw CV en begeleidend schrijven naar hello@foodyx.nl . Ook voor meer informatie kan je ons mailen of natuurlijk ook bellen: 010-3071300 .

This website uses cookies to improve your web experience.