Uber Eats koppeling

Uber Eats integratie

Foodyx kassasoftware heeft koppelingen met de belangrijkste eten-bestelsites in Europa waaronder Uber Eats. Door de koppeling kunnen bestellingen via de API van Uber Eats handmatig of automatisch geïmporteerd worden. Via de Foodyx POSHUB kunnen ook het menu inclusief producten, prijzen en foto’s en de openingstijden beheerd worden.

In de rapportages van Foodyx POS en in de aparte Foodyx Analytics module worden de diverse bronnen en betaalwijzen vervolgens onderscheiden. Einde van de dag kan de kas makkelijk opgemaakt worden en is via een rapportage duidelijk wat een koerier moet afrekenen.

Over Uber (Eats)

“We zijn uitgegroeid tot een wereldwijd platform dat mensen en dingen op steeds grotere schaal beweegt. We zijn van ritten op vier wielen naar ritten op twee wielen gegaan en vervolgens naar vrachtzendingen op achttien wielen. Van afhaalmaaltijden en dagelijkse benodigdheden, tot medicijnen op recept en bijna alles wat je maar nodig kunt hebben.”

Wil je meer weten wat wij voor jouw bezorgrestaurant kunnen betekenen? Neem dan contact met op ons!

Uber Eats koppeling

Foodyx - Kassasoftware

Modulaire kassasoftware

Foodyx Delivery
Delivery
Foodyx Restaurant
Restaurant
Foodyx Take Away

new

Take Away
Foodyx POSHUB
POSHUB
Foodyx Analytics
Analytics
Ruckus Wireless Access Point

WIFI

Ruckus Access Points

Het aanbieden van een uitzonderlijke Wi-Fi ervaring aan jouw gasten zal zorgen voor een sterke stijging in tevredenheid onder de gasten en zorgt tegelijkertijd voor een vermindering van klachten.

3 tot 4 keer betere dekking en betrouwbaarheid
Ongeevenaarde ondersteuning voor IP-based streaming video en voice
Tot 500 gebruikers per Access Point