WiFi

WiFi voor de horeca

In het huidige digitale tijdperk is connectiviteit een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Als restauranteigenaar of -manager is het omarmen van technologie en het aanbieden van een robuuste wifi-oplossing geen luxe meer, maar bijna een noodzaak. Dit is waarom investeren in een wifi-oplossing voor jouw restaurant een beslissing is die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Een wifi-oplossing verbetert in de eerste plaats de algehele klantervaring. Gasten verwachten verbonden te blijven en productief of vermaakt te blijven tijdens het uit eten gaan. Door betrouwbare en snelle WiFi-toegang te bieden, creëer je een uitnodigende sfeer die ervoor zorgt dat jouw klanten betrokken, tevreden en terug blijven komen voor meer. Het is een moderne voorziening die jouw restaurant onderscheidt van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaat bij jouw gasten.

Wifi verbetert niet alleen de klantervaring, maar biedt ook tal van operationele voordelen. Online bestelsystemen, digitale menukaarten, zelfbedieningskiosken en mobiele betaalmogelijkheden zijn slechts enkele voorbeelden van hoe wifi een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop u uw klanten bedient. Deze innovaties verbeteren niet alleen de efficiëntie, maar geven jouw restaurant ook een vooruitstrevend imago.

Foodyx is onder andere dealer van Ruckus Wireless . Neem contact met ons op voor een indoor of outdoor WiFi-oplossing.

Ruckus Wireless Access Point
3 tot 4 keer betere dekking en betrouwbaarheid
Ongeëvenaarde ondersteuning voor IP-based streaming video en voice
Tot 500 gebruikers per Access Point

Foodyx - Kassasoftware

Modulaire kassasoftware

Delivery
Foodyx Restaurant
Restaurant
Foodyx Take Away
Take Away
Foodyx POSHUB
POSHUB

new

Foodyx Analytics
Foodyx Analytics