Skip links

Thuisbezorgd integratie

Foodyx kassasoftware heeft koppelingen met de belangrijkste eten-bestelsites in Europa waaronder Thuisbezorgd.nl . Door de koppeling kunnen bestellingen via de API van Thuisbezorgd.nl handmatig of automatisch geïmporteerd worden. Zo wordt statusinformatie van een bezorgorder of afhaalorder naar Thuisbezorgd gestuurd die zichtbaar wordt in de Thuisbezorgd Food Tracker ™ en kunnen ook gewenste bezorgtijden bevestigd of aangepast worden.

In de rapportages van Foodyx POS en in de aparte Foodyx Analytics module worden de diverse bronnen en betaalwijzen vervolgens onderscheiden.

Over Thuisbezorgd

“Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Sinds de start van ons bedrijf in 2000, zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Momenteel zijn in Nederland meer dan ± 12000 bezorgrestaurants bij ons aangesloten en verwerken we meer dan 1.000.000 bestellingen per maand.”

 
Heb je vragen over de Thuisbezorgd integratie? Neem dan contact met ons op via 010-3071300 of per e-mail sales@foodyx.nl . Of vul het onderstaande formulier in!
This website uses cookies to improve your web experience.