Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Foodyx kassasoftware heeft koppelingen met de belangrijkste eten-bestelsites in Europa waaronder Thuisbezorgd.nl . Door de Thuisbezorgd koppeling kunnen bestellingen via de API van Thuisbezorgd.nl handmatig of automatisch geïmporteerd worden.

De Thuisbezorgd API koppeling is gebaseerd op zogenaamde koppelcodes (gelijk aan het artikelnummer in Foodyx POS). Daarnaast wordt ook statusinformatie van een bezorgorder of afhaalorder naar Thuisbezorgd gestuurd die zichtbaar wordt in de Thuisbezorgd Food Tracker ™ en kunnen ook gewenste bezorgtijden bevestigd of aangepast worden.

In de rapportages van Foodyx POS en in de aparte Foodyx Analytics module worden de diverse bronnen en betaalwijzen vervolgens onderscheiden. Einde van de dag kan de kas makkelijk opgemaakt worden en is via een rapportage duidelijk wat een koerier moet afrekenen.

Wil je meer weten wat wij voor jouw bezorgrestaurant kunnen betekenen? Neem dan contact met op ons!

Thuisbezorgd koppeling

Foodyx - Kassasoftware

Modulaire kassasoftware

Foodyx Delivery
Delivery
Foodyx Restaurant
Restaurant
Foodyx Take Away

new

Take Away
Foodyx POSHUB
POSHUB
Foodyx Analytics
Analytics
Ruckus Wireless Access Point

WIFI

Ruckus Access Points

Het aanbieden van een uitzonderlijke Wi-Fi ervaring aan jouw gasten zal zorgen voor een sterke stijging in tevredenheid onder de gasten en zorgt tegelijkertijd voor een vermindering van klachten.

3 tot 4 keer betere dekking en betrouwbaarheid
Ongeevenaarde ondersteuning voor IP-based streaming video en voice
Tot 500 gebruikers per Access Point