Thuisbezorgd.nl

Foodyx kassasoftware heeft koppelingen met de belangrijkste eten-bestelsites in Europa waaronder Thuisbezorgd.nl . Door de koppeling kunnen bestellingen via Thuisbezorgd.nl handmatig of automatisch geïmporteerd worden. Zowel de verouderde T-Connect XML Client software als ook de Thuisbezorgd API worden door Foodyx POS ondersteund. Zo wordt statusinformatie van een bezorgorder of afhaalorder naar Thuisbezorgd gestuurd die zichtbaar wordt in de Thuisbezorgd Food Tracker ™ en kunnen ook gewenste bezorgtijden bevestigd of aangepast worden.

In de rapportages van Foodyx POS en in de aparte Foodyx Analytics module worden de diverse bronnen en betaalwijzen vervolgens onderscheiden.

Over Thuisbezorgd.nl

“Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Sinds de start van ons bedrijf in 2000, zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Momenteel zijn in Nederland meer dan ± 7500 bezorgrestaurants bij ons aangesloten en verwerken we meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. We werken samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Spare Rib Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.”