Skip links

Functieprofiel helpdeskmedewerker

Functie

Ben jij een enthousiaste en gedreven (beginnende) helpdeskmedewerker die zijn kennis wilt verbreden en wilt groeien in binnen een snelgroeiende organisatie?
Op zoek is naar een afwisselende functie, op kantoor, vanuit huis maar ook op locatie door heel het land? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Foodyx is een jonge, snelgroeiende en innovatieve ontwikkelaar van Point of Sale (POS) oplossingen voor de horeca. Met vele jaren ervaring in de markt en hele leuke producten en oplossingen.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega die ervaring heeft met een functie op een skilled helpdesk, Windows 10 en flexibel is wat betreft werktijden.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Kenmerken zijn een informele werksfeer met enthousiaste collega’s, flexibiliteit en betrokkenheid.

Wij bieden verder een marktconform salaris (op basis van ervaring en opleiding), reiskostenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Scope of Work:

  1. Inkomende oproepen beantwoorden
  2. Uitgaande gesprekken voeren
  3. Oproepen naar andere afdelingen escaleren
  4. Eersteklas klantenondersteuning bieden
  5. Bieden van tweedelijns klantenondersteuning
  6. Technische / industriële informatie leren kennen en toepassen ten behoeve van de beller

Denk jij dat wij een match zijn? Stuur dan jouw CV en begeleidend schrijven naar hello@foodyx.nl . Ook voor meer informatie kan je ons mailen of natuurlijk ook bellen: 010-3071300 .

This website uses cookies to improve your web experience.