Kassasysteem

Horeca kassasysteem

Een kassasysteem, ook wel bekend als een kassa of een point-of-sale (POS) systeem, is een combinatie van software en hardware die wordt gebruikt voor het verwerken van transacties en het beheren van verkoopactiviteiten in verschillende soorten winkels en bedrijven.

Foodyx levert kassasystemen specifiek voor restaurants. Een kassasysteem bestaat onder andere uit de volgende componenten:

1. Kassasoftware

De Foodyx kassasoftware bestaat uit verschillende (basis) modules zoals de Delivery, Take Away en Restaurant module. Daarnaast is de kassa uitbreidbaar met verschillende apps zoals de QR Menu app, Tablet Menu app, Mobile POS app, een webshop en de Analytics module.

2. Hardware

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hardware waarop de kassasoftware draait. Denk hierbij aan all-in-one POS systemen van FEC, PC’s van Dell en Lenovo, kassalades en bonprinters van Epson en Sewoo. Natuurlijk kan je ook eigen hardware gebruiken mits deze aan onze minimum specificaties voldoet.

3. Betalingsverwerking 

Een kassasysteem kan verschillende vormen van betaling accepteren, zoals contant geld, creditcards, pinpassen en elektronische betalingen. Denk aan een verbinding met betaalterminals of online betalingsgateways om betalingen veilig te verwerken. Foodyx heeft onder andere koppelingen met CCV, PayPlaza, Mollie en binnenkort ook VivaWallet .

Wil je meer weten wat wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Foodyx POS

Foodyx - Kassasoftware

Modulaire kassasoftware

Delivery
Foodyx Restaurant
Restaurant
Foodyx Take Away

new

Take Away
Foodyx POSHUB
POSHUB
Foodyx Analytics
Analytics
Ruckus Wireless Access Point

WIFI

Ruckus Access Points

Het aanbieden van een uitzonderlijke Wi-Fi ervaring aan jouw gasten zal zorgen voor een sterke stijging in tevredenheid onder de gasten en zorgt tegelijkertijd voor een vermindering van klachten.

3 tot 4 keer betere dekking en betrouwbaarheid
Ongeevenaarde ondersteuning voor IP-based streaming video en voice
Tot 500 gebruikers per Access Point